Τρόποι αποστολής

Η αποστολή γίνεται με δυο τρόπους

  1. Με courier (Speedex ή Πόρτα Πόρτα).
  2. Με Μεταφορική εταιρία.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέ speedex η Πόρτα Πόρτα και δεν μπορουν να αποσταλούν με χρέωση παραλήπτη

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει, εξοφληθεί και επιβεβαιωθεί έως τις 14:00 για τις καθημερινές και το προϊόν είναι χαρακτηρισμένο ως Αμεσα Διαθέσιμο.

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται έως 72 ώρες.

 ” Σε απόθεμα

Aφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά δείχνουν να είναι διαθέσιμα στην αποθήκη ή σε κάποιον προμηθευτή και στέλνονται μετά απο 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. π.χ κάνετε παραγγελία την Δευτέρα η αποστολή θα ξεκινήσει απο εμάς την Πέμπτη.

Κόστος Αποστολής

Για παραγγελία από 100€ και άνω δεν χρεώνεστε με μεταφορικά.

Στην παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά το keraies.gr επιλέγει με ποιόν τρόπο (courier ή μεταφορική εταιρία) θα στείλει την παραγγελία σας.

Για παραγγελίες κάτω των 100€, τα έξοδα αποστολής για δέματα:

Εως 5 κιλά ανέρχονται στα 5€.

Απο 5 κιλά εώς 10 κιλά ανέρχονται στα 12,5€.

Απο 10 κιλά εώς 20 κιλά ανέρχονται στα 20€.

Για κάθε παραγγελία, μπορειτε να ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής, πριν την οριστικοποίηση (πληρωμή μέσω τράπεζας) της παραγγελίας.

Για παραγγελίες οι οποίες περιλαμβάνουν ογκώδη προϊόντα τα οποία απαιτούν ειδική διαχείριση, το keraies.gr θα σας ενημερώσει για το κόστος αποστολής, πριν την παράδοση του δέματος στην εταιρία κούριερ ή στην μεταφορική εταιρία.

Στα μεγάλα ή βαριά δέματα η καλύτερη και οικονομικότερη χρέωση είναι με μεταφορική εταιρία. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλη την Ελλάδα με παραλαβή των δεμάτων από την έδρα της εταιρίας, η οποία εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Παραγγελίες από 100€ και άνω αποστέλλονται δωρεάν έως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη

Για αποστολή με μεταφορική εταιρία πρός Αθήνα ή Θεσσαλονίκη το κόστος ανέρχεται στα 5€ για κάθε δέμα. Για προορισμούς εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τελικό προορισμό του.

Σε αρκετές περιπτώσεις λόγου του ότι δεν μπορούμε πάντα να προβλέψουμε τον αριθμό δεμάτων της παραγγελίας σας, το συνολικό της βάρος και τον τελικό προορισμό και συνεπώς την σχετική χρέωση, το keraies.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει τον ιδανικότερο τρόπο αποστολής και το συνολικό κόστος.